Våra arkitekter (OLD)

Arbetet med ett Rörvikshus startar alltid hos dig. Det är dina önskemål och behov som är vår utgångspunkt.

Utifrån dina önskemål och idéer kan våra duktiga och erfarna arkitekter hjälpa dig att förverkliga din dröm i en process där vi tillsammans tar oss igenom planlösningar, byggkrav, tomtens förutsättningar och mycket annat i jakten efter ditt drömhus.

Läs mer om våra arkitekter nedan.

Thorsten Lyngö

Efter arkitektutbildningen i Lund har jag i huvudsak ritat villor, från 2002 exklusivt för Rörvikshus. Jag ritar lika gärna i klassisk som modern stil och tycker om hus som är konsekventa och helgjutna i sin stil.

Anita Jonsson

Jag har lång erfarenhet av att designa hus efter kundens önskemål. Den stora utmaningen är att lyssna av kunden att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt. Vi ritar sällan samma hus två gånger.

Tony Sundberg

Det är få förunnat att få leva sin dröm, och att få ha sin hobby som arbete. Att som arkitekt, tillsammans med en familj få förvandla önskemål , idéer och visioner, till ett hus som är vackert, funktionellt och kostnadseffektivt är en oerhört spännande och tillfredställande process. Jag tar mig alltid an mina projekt utifrån förutsättningen att de är unika och därför förtjänar mitt 100 %-iga engagemang.

Fredrik Gunnarsson

Att förverkliga drömmar till verklighet. ”Jag vill rita unika hus. Vi människor är alla olika, och eftersom husen speglar människors personlighet blir också husen jag ritar åt dem unika. Det påverkar både kundens och platsen där husen byggs på under lång tid därför lägger jag stor vikt vid att det blir ”rätt”. Utmaningen är ofta att hitta ett gemensamt språk som hjälper mig att översätta människors husdrömmar till verklighet.”  

Heidi Mikalsen

Jag har 20 års erfarenhet av inredning, ombyggnationer, renovering och husdesign och gillar både att planera nya projekt och att slutföra till minsta detalj. När jag jobbar har jag även inredning och trädgård i tankarna för att få en välfungerande helhetsbild av projektet. Jag anser att inredning och trädgård hänger ihop med byggnationen.