Just din kompetens kan vara vår framtida tillgång.

Nu söker vi: Arkitekt/bygglovsritare och Monteringsritare.

Arkitekt/bygglovsritare

Som arkitekt/bygglovsritare hos Rörvikshus är du en viktig del i byggprocessen när du ritar våra kunders drömhus. Det kan vara kundanpassade villor, fritidshus och fjällhus allt efter kundens önskemål.

I rollen ingår att upprätta skisser, bygglovshandlingar och huvudritningar. Du håller en hög servicegrad och främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. En viktig del i ditt arbete är att ansvara för att huvudhandlingar utförs enligt byggsystem, planbestämmelser, gällande lagar och förordningar samt normer och föreskrifter. Vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter ingår också i rollen.

Rörvikshus är en spännande arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Därför söker vi dig som är prestigelös och som kan bidra till en positiv stämning på företaget. Vi ser gärna att du har en arkitektutbildning från universitet/högskola i grunden eller att du skaffat dig relevanta kunskaper och färdigheter för tjänsten genom en längre arbetserfarenhet inom husbyggnation. Din material- och produktkännedom har du bra nytta av i rollen. Du är van att arbeta i 3D-programmet Revit.

Som person är du social och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du prioriterar noggrannhet och hög kvalitet. Du trivs att arbeta i team och håller alltid en hög servicegrad mot dina kollegor och övriga kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt.

Skicka intresseansökan och enkelt CV till claes@rorvikshus.se, senast den 30 maj 2021.

Monteringsritare

Som monteringsritare på Rörvikshus är du en del av vårt team som vill fortsätta att utveckla och bibehålla vår position i det övre segmentet. Du arbetar i ett nära samarbete med våra övriga kollegor för att tillsammans skapa det optimala huset för våra kunder.

Rörvikshus erbjuder en spännande arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Därför söker vi dig som är prestigelös och som kan bidra till en positiv stämning på företaget.

Vi söker dig som är utbildad inom byggteknik och har en ingenjörsexamen inom ämnet och gärna har flera års arbetslivserfarenhet som monteringsritare, en merit är om du arbetat inom småhusbranschen. Du ska vara välbekant med Boverkets byggregler. Du är van att arbeta i Revit och/eller Auto CAD. Du kan tala, skriva och förstå svenska, tyska är en merit. Som monteringsritare på Rörvikshus tar du fram konstruktionsritningar, tillverkningsritningar, detaljritningar, grundplaner samt materialspecifikationer.

Vi ser gärna att du som söker är social, ansvarstagande och engagerad. I ditt arbete vill vi att du är noggrann, självgående och mån om att få bra resultat med hög kvalité på ditt arbete. Du har en ambition om att leverera inom projektets tidsramar samt har förmågan att jobba med flera projekt igång samtidigt. Du kan ta egna initiativ och är samarbetsvillig.

Skicka intresseansökan och enkelt CV till claes@rorvikshus.se, senast den 30 maj 2021.