klassisk

Klassiska hus med harmoni och charm.

Klassiska hus med husbyggartradition

Ett klassiskt hus passar perfekt in i vårt landskap och är en stil som många tilltalas av. Klassiska hus har djupa rötter i den svenska traditionen. Med lång erfarenhet och kunskap skapar vi, våra arkitekter tillsammans med dig, personliga och arkitektritade hus. De är genomarbetat in i minsta detalj och andas känsla och kvalitet.

Vanliga detaljer är veranda, snickarglädje, väl tilltagna mått på foder och knutar, spröjsade fönster, kupor. Klassiska hus kan ha såväl liggande som stående panel. Genom att blanda liggande och stående panel ger du fasaden ett uttryck som påminner om äldre tider. Däröver går det att förstärka stil ytterligare. Spröjs är en självklarhet och möjligheterna är många.

Drömmer du om att bygga nytt hus? Vi på Rörvikshus har många års erfarenhet av att klassiska hus. Inspireras gärna av husen nedan eller kontakta din närmaste representant med dina tankar och funderingar. Inga frågor är för små eller för stora. Vi hjälper dig på resan, att bygga nytt hus. Vi hjälper dig att bygga ditt Rörvikshus, ditt drömhus.