beställ/ladda ner

Beställ gärna vårt magasin Vision som skickas gratis hem till dig. Du kan också bläddra online i våra kataloger samt hämta utvalda kataloger hos din närmaste representant.

Magasinet Vision

Missa inte vårt magasin Vision. Fullspäckad med inspiration, tips och reportage. Allt för att göra ditt husköp enklare. Beställ nedan eller hämta ditt exemplar hos din närmaste representant.

Beställ magasin

Vision - Magasin (fysiskt exemplar)

Vision - Magasin (ladda hem PDF)

Huskatalog

Fjällhus

Kataloger med husmodeller för alla smaker

Rörvikshus ritar och tillverkar kundunika hus. Du väljer själv om du vill utgå från ett av husguidens inspirationshus, en husmodell i någon av våra andra kataloger, ett annat hus vi presenterat eller dina egna skisser. Våra arkitekter hjälper sedan till att skapa ett helt unikt och personligt hem. Hitta stilen, skapa en planlösning som passar just era behov och sätt detaljerna som gör huset unikt för just dig. På det sättet växer rum efter rum fram helt enligt era önskemål. Justera takhöjden eller ändra fönsterplaceringarna. Så låt dig inspireras av våra olika husmodeller i våra olika huskataloger. Där blandar vi matnyttiga tips för din husresa med fakta om våra olika husmodeller och inspiration.

Ett personligt hem. Ett arkitektritat Rörvikshus

Alla resor börjar med ett första steg. Det steget kan vara att du beställer någon av våra kataloger där vi presenterar olika husmodeller. Eller som vi hellre säger, inspirationshus och målet din husresa. Hos oss på Rörvikshus är möjligheterna oändliga och vi gör vägen till ett personligt hem smidigare. Oftast prickar våra arkitekter rätt redan vid första försöket, vilket är skönt för dig som kund att veta. Välkommen att beställa en katalog ovan, eller läs online. Inspireras av våra husmodeller. Sedan är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att bygga ditt unika arkitektritade drömhus. Vi har representanter över hela landet som hjälper dig på vägen till ditt egna arkitektritade hus. De har erfarenhet och kunskap och har hjälpt kunder att, utifrån någon av våra husmodeller, bygga sina personlig drömhus.