Så här tänker vi

Rörvikshus är en mindre och personligare hustillverkare. Vi anpassar oss efter era drömmar, er plånbok och tomtens möjligheter när vi ritar och bygger er förstklassiga drömvilla. Bekanta er gärna med vårt koncept.

Vi gillar vårt hantverk

Vi är en hustillverkare med starka hantverkstraditioner med över 50 år i branschen. De flesta väljer Rörvikshus för vår filosofi att kvalitén ska sitta på insidan. Vi har egen produktion i torra och varma miljöer i småländska Rörvik. Våra snickare har lång erfarenhet och utför ett genuint hantverk.

Vi tycker om vår organisation

Vi är tillräckligt små för att se till varje kunds behov och tillräckligt stora för en effektiv produktion. Som exempel har vi egna arkitekter, projektörer och en marknadsavdelning som alla är samlade på vårt huvudkontor i Rörvik.

Vi tycker om utmaningar

Vi anpassar husen precis som kunden vill ha det. Nästan allt är möjligt! Våra egna arkitekter bidrar med lång och gedigen erfarenhet.

Vi ger trygghet

Rörvikshus har hög kreditvärdighet. Våra hus tillverkningskontrolleras av SP (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut). Vi kontrollerar dessutom löpande varje hus, både projektering och tillverkning. Med oss får du en trygg resa med ett gott resultat.

Vi är förstklassiga

Rörvikshus är ett företag som gillar att ligga i framkant vad gäller utveckling. Som exempel kan vi nämna våra ytterväggar som håller absolut toppklass. Vi jobbar ständigt med att anpassa och utveckla våra hus för framtidens krav.

Vi tar hand om våra kunder

Vi vet att ni har många frågor. Därför ger vi snabba besked och låter er prata direkt med specialister. Får vi lämna ett kostnadsfritt förslag ska vi göra allt för att leva upp till våra ledord som är nära, personligt och förstklassigt.