Så här tänker vi

Rörvikshus är en mindre och personligare hustillverkare. Vi anpassar oss efter era drömmar, er plånbok och tomtens möjligheter när vi ritar och bygger er förstklassiga drömvilla. Bekanta er gärna med vårt koncept.

Vi gillar vårt hantverk

Vi är en hustillverkare med starka hantverkstraditioner med snart 60 år i branschen. De flesta väljer Rörvikshus för vår filosofi att kvalitén ska sitta på insidan. Vi har egen produktion i torra och varma miljöer i småländska Rörvik. Våra snickare har lång erfarenhet och utför ett genuint hantverk.

Vi är förstklassiga

Rörvikshus är ett företag som gillar att ligga i framkant vad gäller utveckling. Som exempel kan vi nämna våra ytterväggar som håller absolut toppklass. Vi jobbar ständigt med att anpassa och utveckla våra hus för framtidens krav.

Vi tycker om utmaningar

Vi anpassar husen precis som kunden vill ha det. Nästan allt är möjligt! Våra egna arkitekter bidrar med lång och gedigen erfarenhet.

Vi tar hand om våra kunder

Vi vet att ni har många frågor. Därför ger vi snabba besked och låter er prata direkt med specialister. Får vi lämna ett kostnadsfritt förslag ska vi göra allt för att leva upp till våra tre ledord; nära, personligt och förstklassigt.

Vi tycker om vår organisation

Vi är tillräckligt små för att se till varje kunds behov och tillräckligt stora för en effektiv produktion. Som exempel har vi egna arkitekter, projektörer och en marknadsavdelning som alla är samlade på vårt huvudkontor i Rörvik.

Vi ger trygghet

Rörvikshus har hög kreditvärdighet. Våra hus tillverkningskontrolleras av RISE (Research Institutes of Sweden). Vi kontrollerar dessutom löpande varje hus, både projektering och tillverkning. Rörvikshus är effektivt, lönsamt, växer snabbt och har koll på finanserna, enligt Veckans Affärers och Bisnodes stora undersökning. Med oss får du en trygg resa med ett gott resultat.