Dorset

Elegant och vackert New England-hus med gott om plats för den stora familjen.

På framsidan välkomnar det stora skärmtaket och den breda pardörren. Entrén är rymlig med trappan indragen och wc/dusch. Kök och vardagsrum bildar ett stort generöst rum på närmare 100m2. De stora fönsterpartierna och matplatsen i den uppglasade utbyggnaden ger härlig kontakt med trädgården och eventuell utsikt. Utanför långsidan sträcker sig en stor altan under tak. Gästrummet är extra stort. Varför inte använda rummet som ett bibliotek för lugn avkoppling? Groventrén har både teknikrum och klädvård i avskilda rum. Härligt när ytan räcker till!

Trappan kommer upp i allrummet som har ryggåstak för extra rymd. 3 rymliga barnrum delar på ett generöst WC/dusch. På planet finns även ett arbetsrum. Föräldrasovrummet har ryggåstak, extrarymlig dressing och master bath.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.