Fagerhult

Fagerhult är ett hus där arkitekten tagit ut svängarna. Baksidans stora fönsterpartier öppnar upp för vackra panoramavyer. I huset finns ett flertal exklusiva lösningar. Exempelvis ett stort designat kök för goda middagar som kompletteras med ett grovkök för att slippa se smutsig disk och kastruller. En vackert belyst exklusiv vinkammare med ingång från köket och med fönster mot allrum. Den högra huskroppen har försetts med en övervåning vigd åt föräldrarna. Husets master bedroom är något speciellt med parfönsterdörr, ryggåstak och åttakantigt fönster i nock. I anslutning finns ett stort dressingroom och väl tilltagen wc/dusch.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Det viktigaste i mitt arbete är att vara lyhörd för kundens önskemål och att påpeka för- och nackdelar med deras egna idéer. Husen ska passa både familjen och tomten.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.