Fjällhus

Ett fjällhus från Rörvikshus är ett genomtänkt hus inifrån och ut. Njut och umgås med familj och vänner efter en härlig dag i skidbacken. Hus byggda för värme och gemenskap.

Bygga fjällhus?

Då har du kommit rätt. Vi har tänkt på allt. Att bygga ett fjällhus från Rörvikshus innebär ett genomtänkt fjällhus inifrån och ut. Allt från ytterväggen av toppkvalitet till bekvämligheter som disk-/tvättmaskin och bastu är standard. Utomhus hittar man rymlig skidbod och väderskyddande entré under tak. I hallen finns det gott med utrymme för att undvika trängsel. Här finns också alla bekvämligheter som torkskåp och pjäxtork lätt tillgängliga. I huset finns också rum för familjen. I allrum/kök får alla plats för umgänge och matlagning. Smart planering av husets ytor ger många sängplatser.

Kvalitet rakt igenom

Vår väggkonstruktion av högsta kvalitet kombinerat med fönster med bästa U-värdet ger låg energiförbrukning. Huset värms upp med effektiv frånluftsvärmepump från Nibe och varmvattnet räcker till alla. Du hittar våra fjällhus ovan. Kontakta oss så hjälper vi dig att bygga ditt egna Fjällhus.