Ingelstad

Ingelstad är ett generöst hus. Panelen med fält av stående och liggande panel, fönstrens flaggindelning, de runda fönstren och höga frontespiserna ger generöst med charm.

Entrén är ovanligt stor och med avdelat kapprum och förvaring under trappan. Kök-vardagsrum sträcker sig utmed hela husets längd. Stora fönster och en parfönsterdörr ger kontakt med trädgården. Är biblioteket för musik, läsning, arbete eller för lugn avkoppling? Eller är det ett extra sovrum? Klädvården är avskild från groventrén och båda är rymliga. Rumshöjden är hela 2,7m på bottenplanet.

På ovanplanet ryms 4 sovrum varav 3 är extra stora. Badrummet har badkar, dusch och dubbelkommod. Mittdelen har ryggåstak för extra rymd. Allrummet kan utökas om inte det behövs så många sovrum.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.