Kulltorp

Kulltorp passar för en sluttande tomt där gata och entré ligger på dalsidan. Huset har fina originella detaljer där klassiskt möter New England. Utbyggnaden med den breda extra gaveln åt framsidan ger Kulltorp en egen karaktär. På en svårbyggd tomt skapar huset sina egna uteplatser genom veranda och balkong på framsidan och genom balkonger/takterrasser på de båda sidorna. Undre planet rymmer 3 sovrum, klädvård med groventré och bad med bastu. Dessutom finns ett rum för relax, motion eller TV-tittande. Trappan kommer upp mitt i det övre planet. På ena sidan finns vardagsrummet och på den andra köksdelen med matplats. Allt i ett enda stort och rymligt rum och med utgångar till 3 balkonger. Ovanplanet rymmer dessutom en föräldradel med sovrum, dressing och badrum.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Att som arkitekt, tillsammans med en familj få förvandla önskemål , idéer och visioner, till ett hus som är vackert, funktionellt och kostnadseffektivt är en oerhört spännande och tillfredställande process.

Arkitekt Tony Sundberg

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.