2916

Huset planerades för att ge familjen maximala kvaliteter på en tomt med begränsad byggrätt. När huset var klart kom attefallsreglerna och gjorde det möjligt att bygga till en öppen och en inbyggd veranda på entrésidan. På så sätt blev New Englandhuset ännu charmigare.

Trappan är skild från entrén och ligger mitt i huset. Mot sydväst ligger sällskapsutrymmena i fil – veranda, kök, matplats, vardagsrum och uterum. Ett sovrum nere passar äldsta barnet eller kan användas som arbets- eller gästrum.

Uppe ligger det stora allrummet med både burspråk och fönsterdörr till balkongen. Master suite är extra lyxig med his and hers walk in closet och utgång till bubbelbad på balkongen.

I andra ändan av ovanplanet ligger de 2 barnsovrummen med varsin klädkammare. Badrummet rymmer både bastu, dusch och badkar.

Fler bilder

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Fasad