newport

Ett hus i New Englandstil utan en enda veranda. Den begränsade byggrätten användes istället till att göra husets ytor så generösa som möjligt.

Det framdragna mittpartiet och hörnkolonner med kapitäl ger huset resning. Fjällpanelen med sin skuggeffekt balanserar. Den svarta ytterdörren och de småspröjsade fönstren fullbordar New Englandstilen.

Bottenvåningen är sallskapsplanet där entré, kök, matplats och vardagsrum ligger öppet, men med den inbyggda trappan som en lagom avgränsning. Ett bibliotek med pardörrar mot vardagsrummet ger möjlighet till ostörd avkoppling eller arbete.

I mitten av ovanplanet sträcker sig allrummet från fasad till fasad och med fönster i alla fyra väderstreck. Det är ljust, rymligt och med bästa utsikten. De tre sovrummen har var sin klädkammare eller dressing room och delar ett rymligt badrum.

Se mer i vår New England-broschyr.

Fler bilder

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Fasad

Kontakt

Vill du veta mer om Newport?

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Obligatoriskt fält

  • Samtycke