Linneryd

Ett klassiskt hus med pardörrar och vacker gammaldags glasveranda. Inne i huset möts man av trappa och passage till kök/vardagsrum. I vardagsrummet finns en vacker inglasad vinkelutbyggnad. På båda planen finns större sovrum. Här kan man kan tänka sig att barnen får överplanet för sig själva när de blivit lite större och att föräldrarna då flyttar ner. På överplanet finns en balkong som både är praktisk för vädring men även tillräckligt stor för ett mindre möblemang. En trevlig yta där man kan sitta och njuta av utsikt och sol.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Det viktigaste i mitt arbete är att vara lyhörd för kundens önskemål och att påpeka för- och nackdelar med deras egna idéer. Husen ska passa både familjen och tomten.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.