Finalist i Årets småhus 2022

Ett mycket vackert Rörvikshus beläget i Vellinge är med som en av tre finalister i Årets småhus 2022 som anordnas av försäkringsbolaget Gar-Bo.

Fjärde året i rad anordnar Gar-Bo tävlingen Årets småhus, vilket är en ärofylld tävling som har fokus på kvalitet. Det är ett antal kriterier som behöver uppfyllas för att huset ska kunna nomineras till tävlingen. Utöver det tittar juryn även på form och funktion, innovation, byggprocess, kundupplevelse och hållbarhet. Årets jury består av David Johnsson (VD på Trä- och Möbelföretagen samt ordförande i juryn för Årets Småhus), Linnea Moberg (VD på Gar-Bo), Lennarth Åstrand (Senior Adviser på Calleon Konsult AB), Oskar Sejnäs (Arkitekt på OS Arkitektur), Kristina Gabrielii (Programchef på IQ Samhällsbyggnads) och Josephine Linghammar (Marknadschef på Booli).

Rörvikshus är en av de tre finalisterna med ”Villa Nyman/Ekström” i Vellinge.

Villa Vellinge är ett arkitektritat hus utformat efter kundens önskemål och tomtens förutsättningar.

– Ett fantastiskt lyckat tillsammansprojekt mellan kund och leverantör som vi är mycket stolta och glada att vi kommit till final med. Huset utstrålar en självklarhet och ödmjukhet som att det är menat för just denna platsen och omgivningarna, säger Claes Andersson, Rörvikshus Sweden AB.