5 års amorteringsfritt - Förmånliga finansieringsvillkor vid nybyggnation.

Är du intresserad av förmånliga finansieringsvillkor vid nybyggnation?


Amorteringsfrihet – för ditt nybyggda hus.

Funderar du på att bygga ett nytt hus men oroar dig över de ekonomiska aspekterna? Oroa dig inte längre. Amorteringsfrihet kan vara lösningen du behöver för att känna dig tryggare i din investering.

Det innebär helt enkelt att du inte behöver betala av på ditt bolån under en viss period. I Sverige har vi haft ett amorteringskrav sedan 2016, vilket innebär att du normalt sett behöver amortera minst 1 procent. Men det finns undantag, och ett av dem är när du bygger ett nytt hus.

För dig som står inför beslutet att bygga nytt hus kan amorteringsfriheten ge en betydande trygghet. Det är inte ovanligt att ekonomisk osäkerhet kan få dig att tveka, men att ha möjligheten till 5 års amorteringsfrihet kan ge dig den ekonomiska buffert du behöver för att känna dig mer säker. Detta tar bort en del av osäkerheten som kan vara avgörande för att ta steget in i nybyggarvärlden.

Byggnadskreditiv, även kallat byggnadskredit eller bygglån, är en tillfällig finansieringslösning som du använder under tiden du bygger nytt hus eller gör en stor ombyggnation. Du använder pengarna i takt med att fakturorna kommer in och betalar ränta på det du använder.

Läs mer om byggnadskreditiv och möjlighet att bli kontaktad, klicka här.

Vi hjälper dig

Vill du ha mer information om byggnadskreditiv som du kan ansöka om för att få amorteringsfrihet är det en bra idé att börja med att kontakta din närmaste representant. De har god kännedom om den lokala marknaden och kan vägleda dig till en första kontakt med banken. På så sätt kan du få skräddarsydd rådgivning baserat på dina specifika önskemål och behov. Så varför vänta? Ta det första steget mot ditt drömhus idag.

Boka ett förutsättningslöst möte med din närmsta representant här.