Rörvikshus expanderar och söker säljsupport till exportavdelningen.

Rörvikshus är en mindre och personligare hustillverkare mitt i Småland. Där möbelriket möter trähusriket har vi i snart 60 år strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Hus av högsta kvalitet - anpassade efter drömmar och behov. Rörvikshus är verksamma på den svenska marknaden men har också en betydande del på exportmarknaden.

Vi är i en expansiv fas och söker just nu medarbetare till vår säljsupport som ska serva vår exportmarknad. Du blir en del av vårt team på exportavdelningen och arbetet innebära allt från kalkyl-, inköp- och eftermarknadsarbete. Du kommer att arbeta i ett nära samarbete med våra övriga kollegor för att tillsammans skapa det optimala huset för våra kunder.

Rörvikshus erbjuder en spännande arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Därför söker vi dig som är prestigelös och som kan bidra till en positiv stämning på företaget.

Vi söker dig som har goda kunskaper i tyska eftersom vår exportmarknad består av flest tyskspråkiga kunder. Du är van att arbeta i Officepaketets program och kunna tyda ritningar. Som säljsupport på Rörvikshus tar du fram kalkylunderlag till våra representanter på exportmarknaden, gör inköp av varor och material, kontakt med montörer och vara behjälplig vid eftermarknadsärenden. Vi ser gärna att du som söker är social, ansvarstagande och engagerad. I ditt arbete vill vi att du är noggrann, självgående och mån om att få bra resultat med hög kvalité på ditt arbete. Du har en ambition om att leverera inom projektets tidsramar samt har förmågan att jobba med flera projekt i gång samtidigt. Du kan ta egna initiativ och är samarbetsvillig.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare
Placeringsort: Rörvik

Skicka intresseanmälan och enkelt CV till magnus@rorvikshus.se senast söndagen den 28 november.