Rörvikshus expanderar och söker – Monteringsritare

Rörvikshus är en mindre och personligare hustillverkare mitt i Småland. Där möbelriket möter trähusriket har vi i snart 60 år strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Hus av högsta kvalitet - anpassade efter drömmar och behov. Rörvikshus är verksamma på den svenska marknaden men har också en betydande del på exportmarknaden.

Monteringsritare

Som monteringsritare på Rörvikshus är du en del av vårt team som vill fortsätta att utveckla och bibehålla vår position i det övre segmentet. Du arbetar i ett nära samarbete med våra övriga kollegor för att tillsammans skapa det optimala huset för våra kunder.

Rörvikshus erbjuder en spännande arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Därför söker vi dig som är prestigelös och som kan bidra till en positiv stämning på företaget.

Vi söker dig som är utbildad inom byggteknik och gärna har flera års arbetslivserfarenhet som monteringsritare, en merit är om du arbetat inom småhusbranschen. Du ska vara välbekant med Boverkets byggregler. Du är van att arbeta i Revit och/eller Auto CAD. Du kan tala, skriva och förstå svenska. Som monteringsritare på Rörvikshus tar du fram konstruktionsritningar, tillverkningsritningar, detaljritningar, grundplaner samt materialspecifikationer.

Vi ser gärna att du som söker är social, ansvarstagande och engagerad. I ditt arbete vill vi att du är noggrann, självgående och mån om att få bra resultat med hög kvalité på ditt arbete. Du har en ambition om att leverera inom projektets tidsramar samt har förmågan att jobba med flera projekt igång samtidigt. Du kan ta egna initiativ och är samarbetsvillig.

Skicka intresseanmälan och enkelt CV till claes@rorvikshus.se. Ansökningarna behandlas löpande.