Rörvikshus satsar och söker fler medarbetare

Rörvikshus är en mindre hustillverkare mitt i Småland. Där möbelriket möter trähusriket har vi i snart 60 år strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Hus av högsta kvalitet - anpassade efter drömmar och behov. Rörvikshus är verksamma på den svenska marknaden men har också en betydande del på exportmarknaden.

Nu söker vi: Säljrepresentant/ombud i Norrland, Arkitekt/bygglovsritare och Monteringsritare.

Säljrepresentant/ombud i Norrland

Rörvikshus vill förstärka säljområdet Norrland och söker säljrepresentant/ombud som vill representera oss där.

Du får kunden att känna att det är det bästa som hänt dem och du menar det eftersom du i grund och botten är genuint intresserad av god arkitektur och design samt att komma i mål med påbörjade projekt.

Du kommer att marknadsföra och sälja Rörvikshus som egen företagare i nära samarbete med vårt huvudkontor och övriga säljrepresentanter.

Arbetet utför du självständigt, vilket ställer krav på eget driv, men ger även möjlighet till stor frihet. Du är ansvarig för kontakter med kommuner, markägare, entreprenörer och kunder från första kontakt till inflyttning. Du kan ”hitta dina affärer” och känner dig inte främmande för att söka upp, etablera och driva projekt på egen hand. Till din hjälp har du ett välkänt varumärke och en företagsorganisation som backar upp dig.

Skicka intresseanmälan och enkelt CV till david@rorvikshus.se, senast den 1 maj 2020.

Arkitekt/bygglovsritare

Som arkitekt/bygglovsritare hos Rörvikshus är du en viktig del i byggprocessen när du ritar våra kunders drömhus. Det kan vara kundanpassade villor, fritidshus och fjällhus allt efter kundens önskemål.

I rollen ingår att upprätta skisser, bygglovshandlingar och huvudritningar. Du håller en hög servicegrad och främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. En viktig del i ditt arbete är att ansvara för att huvudhandlingar utförs enligt byggsystem, planbestämmelser, gällande lagar och förordningar samt normer och föreskrifter. Vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter ingår också i rollen.

Rörvikshus är en spännande arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Därför söker vi dig som är prestigelös och som kan bidra till en positiv stämning på företaget. Vi ser gärna att du har en arkitektutbildning från universitet/högskola i grunden eller att du skaffat dig relevanta kunskaper och färdigheter för tjänsten genom en längre arbetserfarenhet inom husbyggnation. Din material- och produktkännedom har du bra nytta av i rollen. Du är van att arbeta i 3D-programmet Revit.

Som person är du social och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du prioriterar noggrannhet och hög kvalitet. Du trivs att arbeta i team och håller alltid en hög servicegrad mot dina kollegor och övriga kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt.

Skicka intresseansökan och enkelt CV till claes@rorvikshus.se, senast den 1 maj 2020.

Monteringsritare

Som monteringsritare på Rörvikshus är du en del av vårt team som vill fortsätta att utveckla och bibehålla vår position i det övre segmentet. Du arbetar i ett nära samarbete med våra övriga kollegor för att tillsammans skapa det optimala huset för våra kunder.

Rörvikshus erbjuder en spännande arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Därför söker vi dig som är prestigelös och som kan bidra till en positiv stämning på företaget.

Vi söker dig som är utbildad inom byggteknik och har en ingenjörsexamen inom ämnet och gärna har flera års arbetslivserfarenhet som monteringsritare, en merit är om du arbetat inom småhusbranschen. Du ska vara välbekant med Boverkets byggregler. Du är van att arbeta i Revit och/eller Auto CAD. Du kan tala, skriva och förstå svenska, tyska är en merit. Som monteringsritare på Rörvikshus tar du fram konstruktionsritningar, tillverkningsritningar, detaljritningar, grundplaner samt materialspecifikationer.

Vi ser gärna att du som söker är social, ansvarstagande och engagerad. I ditt arbete vill vi att du är noggrann, självgående och mån om att få bra resultat med hög kvalité på ditt arbete. Du har en ambition om att leverera inom projektets tidsramar samt har förmågan att jobba med flera projekt igång samtidigt. Du kan ta egna initiativ och är samarbetsvillig.

Skicka intresseansökan och enkelt CV till claes@rorvikshus.se, senast den 1 maj 2020.