Vi söker representant till Västerås/Eskilstuna-området

Rörvikshus är en mindre hustillverkare mitt i Småland. Där möbelriket möter trähusriket har vi i över 60 år strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Hus av högsta kvalitet - anpassade efter drömmar och behov. Rörvikshus är verksamma på den svenska marknaden men har också en betydande del på exportmarknaden.

Nu söker vi: Säljrepresentant till Västerås/Eskilstuna-området.

Säljrepresentant till Västerås- Eskilstunaområdet.

Rörvikshus vill förstärka säljområdet i Västerås- Eskilstunaområdet och söker säljrepresentant som vill representera oss där.

Du får kunden att känna att det är det bästa som hänt dem och du menar det eftersom du i grund och botten är genuint intresserad av god arkitektur och design samt att komma i mål med påbörjade projekt.

Du kommer att marknadsföra och sälja Rörvikshus som egen företagare i nära samarbete med vårt huvudkontor och övriga säljrepresentanter.

Arbetet utför du självständigt, vilket ställer krav på eget driv, men ger även möjlighet till stor frihet. Du är ansvarig för kontakter med kommuner, markägare, entreprenörer och kunder från första kontakt till inflyttning. Du kan ”hitta dina affärer” och känner dig inte främmande för att söka upp, etablera och driva projekt på egen hand. Till din hjälp har du ett välkänt varumärke och en företagsorganisation som backar upp dig.

Skicka intresseanmälan och enkelt CV till david@rorvikshus.se, senast den 15 januari.