Rörvikshus söker personal till en kombinerad tjänst för ekonomi och inköp

Rörvikshus är en mindre och personligare hustillverkare mitt i Småland. Där möbelriket möter trähusriket har vi i 60 år strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Hus av högsta kvalitet – anpassade efter drömmar och behov. Rörvikshus är verksamma på den svenska marknaden men har också en betydande del på exportmarknaden.

I tjänsten som ekonom/inköp jobbar du främst med kunder, leverantörer och intern personal. En fördel är om du jobbat i något sorts bokförings och löneprogram sedan tidigare. Vi jobbar idag med Visma och Kontek. Vi letar efter dig som vill vara med i vår utveckling och precis som vi sträva efter att ge våra kunder bästa professionella bemötande.

Rörvikshus erbjuder en spännande arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Därför söker vi dig som är prestigelös och som kan bidra till en positiv stämning på företaget.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Hantera kundreskontra
  • Hantera Leverantörsreskontra
  • Lönehantering
  • Hantera löpande inköp från våra leverantörer.

Vi söker dig som:

Har tidigare erfarenhet från ekonomiarbete.
Har ett utpräglat ordningssinne och kan arbeta strukturerat.
Har hög kommunikativ förmåga.
Är stresstålig och besitter en hög servicekänsla.
Tycker om att ta egna initiativ och gillar att arbeta självständigt med mycket eget ansvar.
Har datorvana.

Tjänsten är på heltid alternativt deltid och tillsvidare med placering i Rörvik.

Ansökningar hanteras löpande och tillsätts snarast. Skicka intresseanmälan och enkelt CV till charlotte@rorvikshus.se . Har du frågor om tjänsten går det bra att ringa ekonomichef Charlotte Persson 0382- 212 85 eller VD Michael Svensson 073-833 94 00