Villavisning av gästhuset i Rörvik 8 dec.

Vi hälsar alla välkomna till villavisning av Rörvikshus gästhus den 8 december kl 14-17. Samma dag är det julskyltning i Rörvik med bland annat tipsrunda. Givetvis finns en av frågorna till tipsrundan i gästhuset.
Vi bjuder på glögg och pepparkakor!

Hoppas vi ses!

Rörvikshus nya gästhus invigdes, den 18 september 2019, kort efter godkänd besiktning med felfritt resultat. Vi hoppas att gästhuset ska locka många långväga kunder som ska få testa på att bo i ett svenskt trähus.
– Det är roligt att få tillskott med ytterligare ett hus på Strandgatan, säger vd Michael Svensson. Nu har Rörvikshus två fastigeheter på Strandgatan i Rörvik.
 ´
Gästhuset är smakfullt inrett med möbler och belysning främst från Svenssons i Lammhult. Rörvikshus har ett samarbete med inredningsbutiken Svenssons i Lammhult (ligger i Lammhult bara ca 9 km från Rörvik) som säljer designmöbler och heminredning från över 200 kända varumärken. Svenssons har inte bara butik i Lammhult utan också i Stockholm, Göteborg och Malmö och inte att förglömma är också webben, svenssons.se