Sjöberga

Ett hus som sträcker ut sig på både bredden och djupet. Med husets korsform finns stora möjligheter att fånga sol och utsikt och att skydda sig från vinden.

Entrén ligger skyddad i innerhörnet. Vid entrén finns ett separat gäst-WC, bra både för gäster och för husets eget folk.

Matplats och vardagsrum är husets centralrum. Här är större takhöjd upp till yttertaket. Det breda och höga fönsterpartiet riktar man lämpligen mot bästa utsikten. En skjutdörr ger generös kontakt med uteplatsen. Köksdelen har även den utgång till uteplatsen. Allrummet ligger lite avskilt och med fönsterdörr till en egen uteplats.

Barnen delar på ett badrum. Här finns även klädvården med groventré. Föräldrarnas del har sovrum, dressing, WC/dusch och utgång till trädgården.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.