Tyresö

Huset är ritat för en stor plan tomt. Huset sträcker ut sig och omfamnar uteplatsen med pool. Redan i hallen har du kontakt med trädgården genom skjutdörren ut till uteplatsen under tak och vidare till innergården. Hallens breda passage leder vidare till kök/vardagsrum. Här finns snedtak med högt sittande fönster. Burspråket ger en nisch för matplatsen medan det stora matbordet får plats i vardagsrummet. En ovanlig detalj är det separata grovköket för rens, bacon och disk. Vid grovköket finns groventrén med klädvård och teknik och takskyddad utgång till dubbelcarporten. Bortanför vardagsrummet finns föräldradelen med snedtak i sovrummet, burspråk för badkaret i badrummet och en ovanligt generös klädkammare med dressing. I husets andra ände finns barnavdelningen med två sovrum, allrum och bad med både stor dusch och badkar. Gästrummet ligger i hörnan och fungerar lika bra som arbetsrum. Huset har en klar, modern stil med flackt plåttak. Det passar lika bra med tegelfasad som med liggande panel.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Jag ritar lika gärna i klassisk som modern stil och tycker om hus som är konsekventa och helgjutna i sin stil

Arkitekt Thorsten Lyngö

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.