Warwick

Huset Warwick får sin prägel av bred liggande panel och vackra spröjsade fönster. Huset är planerat i ett plan med många rum, vinklar och praktiska vrår. Genom den vackra pardörren kliver man in i entrén där det finns både kapprum/groventré och stor klädkammare. Det finns många detaljer som ger huset mervärde. Exempelvis rymd, höjd och dagsljus som flödar in i såväl kök/allrum som vardagsrum. Köket har luftig planering med utsikt över allrum och uteplats. Utformningen ger möjlighet att anlägga flera uteplatser i olika väderstreck. Föräldradelen har eget badrum och dressingroom.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Det viktigaste i mitt arbete är att vara lyhörd för kundens önskemål och att påpeka för- och nackdelar med deras egna idéer. Husen ska passa både familjen och tomten.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.