Båstad

Huset är tänkt för smala tomter från 17 meters bredd, som t.ex. avstyckas i äldre villaområden. Med uteplats på soligaste långsidan passar det även när gatan ligger i söder eller väster. Mot långsidan med groventrén får carport eller garage med förråd plats. Husets mörka putsfasad kontrasterar mot partier med vit liggande panel. Entrén är på gaveln. Vid hallen ligger arbetsrummet som istället kan vara sovrum. Köket med sin bardisk är husets hjärta. Här leder trappan upp till ovanvåningen och det är nära till entré, groventré och uteplats. Vardagsrummet ligger i öppen kontakt med köket, men med skyddande vinkel och murstocken som avgränsning. På ovanplanet ligger 3 sovrum kring allrummet. Det rymliga badrummet ligger i kupan. Dressing room vid det största sovrummet.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Jag ritar lika gärna i klassisk som modern stil och tycker om hus som är konsekventa och helgjutna i sin stil.

Arkitekt Thorsten Lyngö

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.