Brantevik

Huset är planerat för en tomt där sol och gata ligger på samma sida. Genom att lägga entrén snett så skiljs den från den soliga uteplatsen. Blandningen av rakt och snett ger huset karaktär.

Från entrén når man trappan upp och köket. Vardagsrummet i snedvinkel har ryggåstak och skyddar kvällsuteplatsen från insyn. Skjutdörren och fem fönsterdörrar ger fin kontakt med tomten. Bad-relaxavdelningen med bastu ger härlig avkoppling. Väljer föräldrarna det stora sovrummet nere eller uppe? Groventrén har dörr både ut och till garaget. Invid ligger klädvård och klädkammare.

På ovanplanet finns 3 sovrum kring allrummet. Dubbla WC/dusch förenklar på morgonen.

Fasaden är i puts med partier med liggande panel. Taken på de lägre delarna gör att huset känns lägre och att huset kan räknas som 1 ½-planshus.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Jag ritar lika gärna i klassisk som modern stil och tycker om hus som är konsekventa och helgjutna i sin stil.

Arkitekt Thorsten Lyngö

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.