Brookline

Ibland ligger allt åt samma håll, gata, sol och utsikt. Då passar Brookline. Entrén, med pampig pardörr med överljus, skyddas av entréverandan. Vid entrén finns kapprum och gäst-WC. Köket har glasverandakänsla med stora fönster, fönster åt 3 håll och utgång till uteplatsen. Köket ligger avgränsat från men ändå i kontakt med vardagsrummet. Vardagsrummet har två parfönsterdörrar ut mot den taktäckta uteplatsen. Föräldrasovrummet har eget bad och klädkammare/WinC. Klädvården är även groventré. Trappan ligger mitt i huset och leder upp till allrummet. Här kan man välja till ryggåstak för ännu mer rymd. Från allrummet leder parfönsterdörren ut till den soliga balkongen. 3 sovrum och bad fullbordar ovanplanet. 2 av rummen passar för parsäng, så det finns möjlighet att använda huset precis som familjen önskar.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Att som arkitekt, tillsammans med en familj få förvandla önskemål , idéer och visioner, till ett hus som är vackert, funktionellt och kostnadseffektivt är en oerhört spännande och tillfredställande process.

Arkitekt Tony Sundberg

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.