Fröderyd

Fröderyd är ett klassiskt hus med utbyggnader i alla 4 väderstrecken för både förnuft och känsla. Den inglasade entréverandan möter gäster och sätter tonen. Vardagsrummets utbyggnad har glasverandakänsla. Här sitter man inne, njuter av trädgård och utsikt när årstiderna och ljusets skiftar. Vinterträdgården är fullt isolerad så den är tänkt att hålla samma temperatur som huset, men med yttervägg och fönsterdörr mot övriga huset är även möjligt att låta vinterträdgården leva sitt eget liv. Förnuftig är utbyggnaden med groventré och extra WC. Biblioteket har pardörrar mot vardagsrummet så man kan välja mellan kontakt och avskild koncentration. På ovanplanet går allrummet genom hela huset, med ljus från två håll och ryggåstak. Barnrummens klädkammare är inte bara praktiska, de avgränsar rummen extra mycket från varandra när barnen har olika vanor.

 

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.