Haverdal

Ett hus där arkitekten tagit inspiration av dansk husdesign där takkupan har placerats i hörnet. Det ger ett modernt och spännande intryck och samtidigt skapas ett ljust och trevligt allrum på överplan. Exteriören har fått ett tufft utseende med galvat plåttak och liggande laserad panel. Fönstren i kök och vardagsrum går alla från golv till tak och ger ett imponerande ljusflöde genom husets bottenplan. Köket är parallellställt med spishäll i köksön. Här lagar man mat och blickar samtidigt ut över baksidans vackra vyer.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Det viktigaste i mitt arbete är att vara lyhörd för kundens önskemål och att påpeka för- och nackdelar med deras egna idéer. Husen ska passa både familjen och tomten.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.