Hjortsjö

Många förknippar det kvadratiska huset under pyramidtak med funkisen. Men långt tidigare byggdes fyrkappor, och uppskattades redan då för sin symmetri och klara geometriska form. Det här huset har charmiga fönster och liggande panel som i villor från 1900-talets början. Stilen kompletteras med entréveranda, balkong och kryssräcken kring uteplatsen.

Trappan är husets centrum. Från entréhallen och övre hallen nås alla husets rum. Trappan börjar i vardagsrummet långt från stöket vid entrédörren. Kökslösningen är halvöppen. Matplatsen har öppen kontakt med både köket och vardagsrummet, medan väggar avskiljer vardagsrummet från köksstöket. Skafferiet ger extra förvaring och rymmer en frysbox med jaktlyckan.

Uppe är allrummet i ett eget rum. Då är det möjligt att öka volymen utan att störa andra. Föräldrasovrummet är en lyxig master suite med dressing, eget bad och balkong.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.