Hörby

En tanke hos Hörby är att rummen delvis är öppna mot varandra och visar sig upp sig efter hand. Från entrén går man vidare till trapphallen. Först inne i vardagsrummet ser man utbyggnaden innan turen leder vidare till matplats och kök. Köket har stort skafferi. Från WC/dusch leder en fönsterdörr ut i trädgården. Utmärkt om man planerar för pool eller badtunna. Trappan är inbyggd för att avskilja bottenplanet från överplanet. Trappan leder upp till allrummet. Kring allrummet ligger 4 sovrum och bad. Ett femte sovrum på bottenplanet kan istället användas som kontor. Garaget visas här hopbyggt med huset. Praktiskt och utrymmessparande, men lösningen anpassar vi naturligtvis till den aktuella tomtens förutsättningar

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.