Hultsjö

Hultsjö passar i många äldre villaområden med sina charmiga detaljer och händelserika utformning. Här är vardagsrum med sovrum, matplats och entré tillbyggnader som förgyller huset. Hultsjö passar där bara en liten del av tomten bebyggas men det är möjligt att bygga i fler plan. Bottenplanet rymmer ett stort kök som är husets centrum. Vardagsrummet har kontakt med köket och ligger lite avskilt i en egen vinkel. Biblioteket för lugn avkoppling, som arbetsrum eller extra sovrum. Ovanplanet rymmer 3 sovrum, allrum och en stor balkong över entrédelen. Källaren/sluttningsplanet ger viktiga bonusutrymmen. Planet är väl avskilt från övriga huset så här finns möjlighet till aktiviteter som inte stör övriga. Varför inte inreda en generationsbostad?

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.