Newport

I vår New England-broschyr presenterar vi inspirerande foton på några hus vi byggt. Newport är ett av dessa.

Ett hus i New Englandstil utan en enda veranda. Den begränsade byggrätten användes istället till att göra husets ytor så generösa som möjligt.

Det framdragna mittpartiet och hörnkolonner med kapitäl ger huset resning. Fjällpanelen med sin skuggeffekt balanserar. Den svarta ytterdörren och de småspröjsade fönstren fullbordar New Englandstilen.

Bottenvåningen är sällskapsplanet där entré, kök, matplats och vardagsrum ligger öppet, men med den inbyggda trappan som en lagom avgränsning. Ett bibliotek med pardörrar mot vardagsrummet ger möjlighet till ostörd avkoppling eller arbete.

I mitten av ovanplanet sträcker sig allrummet från fasad till fasad och med fönster i alla fyra väderstreck. Det är ljust, rymligt och med bästa utsikten. De tre sovrummen har var sin klädkammare eller dressing room och delar ett rymligt badrum.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.