Ett eget hus i fjällen – förverkliga din dröm tillsammans med Rörvikshus

Har du någonsin drömt om ett andra hem i fjällen? Ett eget fjällhus är en tillflyktsort från vardagen och en investering i din livskvalitet, med möjlighet till ekonomisk avkastning. Med Rörvikshus kan din dröm bli verklighet. Läs vidare för att utforska fördelarna med att tillverka ett eget fjällhus och varför ett Rörvikshus är rätt val för dig.

Fördelarna med ett eget fjällhus

Att äga ett fjällhus kommer med många fördelar. Förutom den omedelbara tillgången till naturen och möjligheten att spontant kunna ge sig ut i skidbackarna, erbjuder ett eget fjällhus också en ekonomisk fördel. Det kan nämligen fungera som en investering genom uthyrning, när du inte använder det själv.

Du kan skapa som du vill ha det

När du tillverkar ditt eget fjällhus, kan du skapa ett andra hem som passar dig och din familj. Behöver ni ett litet hus där ni får kvalitetstid, eller ska hela kompisgänget kunna samlas för gemensamma skidsemestrar? Behöver ni flera badrum eller generösa förvaringsutrymmen? Tycker du om en traditionell timmerpanel eller en mer modern stil? Skapa ett hem där du och din familj kan samlas, växa och trivas i många år framöver.

Flexibilitet och frihet

Boendet i fjällen är fixat! Att äga ett hus i fjällen är bekvämt och förenklar familjens skidsemestrar. I stället för att varje år behöva söka efter ett lämpligt boende att hyra, har ni ert egna hem att återvända till. Alla skidkläder och all utrustning kan förvaras på plats, vilket leder till mindre tid till planering och mindre packning i bilen. Ni har en tillflyktsort där ni känner er hemma och kan återhämta er, ägna er åt friluftsliv eller samlas på högtider och semestrar – när ni vill.

Närhet till naturen

Ett fjällhus ger dig en närhet till naturen som är svårslagen, med frisk luft och möjligheter till friluftsliv året om. Det är en uppskattad investering när du behöver komma bort från storstadspuls och vardag.

Hyr ut ditt fjällhus

Om du spenderat många säsonger i fjällen, vet du att efterfrågan på boende är stort. Att hyra ut ditt fjällhus kan vara ett effektivt sätt att se till att det underhålls och kommer till användning. Dessutom kan det vara en extra inkomstkälla, som kan hjälpa till att täcka driftskostnader och amorteringskostnader.

Vid uthyrning av ditt fjällhus för kortare perioder än nio månader, exempelvis för skid- eller vandringsresor, ges du större flexibilitet i att fastställa hyran utan att behöva anpassa den efter reglerna om skälig hyra.

Design och komfort med Rörvikshus

Att tillverka ditt fjällhus med oss på Rörvikshus, innebär att du får ett andra hem som är genomtänkt och noggrant planerat för att maximera din upplevelse och bekvämlighet. Våra husmodeller är designade av Anita Jonsson, en arkitekt med lång erfarenhet och en personlig passion för fjällhus. Läs mer om våra husmodeller här.

Kvalitet i varje detalj

Våra fjällhus är byggda med toppkvalitet i åtanke, från ytterväggen till interiörens bekvämligheter. Standardutrustning inkluderar disk- och tvättmaskin samt bastu, för att inte tala om den rymliga skidboden och den väderskyddade entrén. Huset är planerat för att undvika trängsel vid in- och utgångar, med gott om utrymme i hallen samt torkskåp och pjäxtork tillgängliga.

Rum för fler

Våra husmodeller har designats med tanken om att skapa ett rymligt och välkomnande utrymme, där familj och vänner kan samlas och skapa minnen tillsammans. Luftiga allrum och kök är noggrant genomtänkta för att främja gemenskap och samvaro. Vårt omfattande urval av husmodeller ger dig flexibiliteten att välja ett hus som uppfyller dina specifika behov när det gäller antalet sovplatser. Såklart kan du även välja ett helt unikt, arkitektritat hus som ritas och anpassas speciellt för dina behov och önskemål.

Energiförbrukning och hållbarhet

Ett fjällhus från Rörvikshus är inte bara bekvämt och vackert, det är också energieffektivt. Vår väggkonstruktion av högsta kvalitet, kombinerat med fönster som har det bästa U-värdet, säkerställer låg energiförbrukning. Huset värms upp med en effektiv frånluftsvärmepump, vilket garanterar att varmvattnet räcker till alla.

Med Rörvikshus får du skräddarsy ditt fjällhus som du vill ha det. Våra fjällhus är designade med bastu som standard, så att du alltid kan värma dig efter långa dagar i skidbacken.

Skapa ditt andra hem med Rörvikshus

När du står inför det spännande beslutet att tillverka ditt fjällhus med Rörvikshus, har du en unik möjlighet att inte bara skapa ett hus, utan ett andra hem som speglar ditt liv i fjällen och är en uppskattad tillflyktsort för familj, vänner och hyresgäster i många år framöver. Vårt expertteam står redo att hjälpa dig att planera och tillverka ett Rörvikshus som passar dig.

Vi finns här för att vägleda dig genom varje steg mot ditt drömhus i fjällen och säkerställa att det slutgiltiga resultatet överträffar dina förväntningar. Boka ett förutsättningslöst möte med oss idag!