Vi söker kreativ arkitekt

Rörvikshus är en mindre och personligare hustillverkare mitt i Småland. Där möbelriket möter trähusriket har vi i snart 60 år strävat efter att ge våra kunder det allra bästa. Hus av högsta kvalitet - anpassade efter drömmar och behov. Rörvikshus är verksamma på den svenska marknaden men har också en betydande del på exportmarknaden.

Som arkitekt hos Rörvikshus är du en viktig del i byggprocessen när du ritar våra kunders drömhus. Det kan vara villor, fritidshus och fjällhus allt efter kundens önskemål.

I rollen ingår att upprätta skisser och bygglovshandlingar. Du håller en hög servicegrad och främjar för en god dialog med både externa och interna kontakter. Du ska kunna lyssna på och förstå kundens önskemål och drömmar och överföra det till ett vackert Rörvikshus. Anpassa ritningar efter kundens budget, men ändå vara kreativ, inom ramen för planbestämmelser, byggsystem, normer och föreskrifter. Vanligt förekommande administrativa arbetsuppgifter ingår också i rollen.

Rörvikshus är en spännande arbetsplats där vårt mål är att alla ska trivas på arbetsplatsen och med arbetsuppgifterna. Därför söker vi dig som är prestigelös och som kan bidra till en positiv stämning på företaget. Vi ser gärna att du har en arkitektutbildning från högskola i grunden eller att du skaffat dig relevanta kunskaper och färdigheter för tjänsten genom en längre arbetserfarenhet inom husbyggnation. Din material- och produktkännedom har du bra nytta av i rollen. Vi använder 3D-programmet Revit.

Som person är du social och har en mycket god kommunikativ förmåga. Du är inte rädd för att ta initiativ inom ramen för ditt arbete och du prioriterar noggrannhet och hög kvalitet. Du trivs att arbeta i team och håller alltid en hög servicegrad mot dina kollegor och övriga kontakter. Du har förmågan att ha flera projekt igång samtidigt. Du har körkort för att ha möjlighet att träffa kund på blivande tomt.

Tjänsten är 100% och arbetsställe på vårt huvudkontor i Rörvik/Växjö eller på vårt säljkontor i Stockholm.

Skicka intresseanmälan och enkelt CV till claes@rorvikshus.se, senast den 20 april.