skandinavisk modern

Arkitektur med personlig karaktär.

Moderna hus för den moderna människan

Ett modernt hus där det är ljust och hemtrevligt. Men också hållbart och tidlöst. Stora fönsterpartier ofta utan spröjs. Ett lite mer spännande utseende lockas fram med triangelfönster som går upp i nock och skapar rymd. Här väljer vi glasräcken till uteplatsen och fasaden har många valmöjligheter. Kanske liggande panel eller varför inte putsad med inslag av trä?

Skandinaviskt modernt förknippats med mycket vitt. Med fördel går det att blanda såväl material som texturer, lyfta in gröna växer som kuddar med någon trendfärg för att skapa en hemtrevlig och ombonad känsla. Skandinaviskt modernt förknippas också ofta med att avskalat intryck. Nyckeln är att inreda enkelt i kombination med bra förvaringsmöjligheter för att få plats för livet.

Våra skandinaviska moderna hus lämpar sig väl för de flesta olika tomter. Det är sedan tomtens förutsättningar, tillval och hur du väljer att bygga ditt hus som sedan påverkar priset. Har du redan en drömtomt så bara hör av dig så hjälper vi dig på vägen till ditt drömhus.

Drömmer du om att bygga nytt hus? Vi på Rörvikshus har många års erfarenhet av att bygga skandinaviskt moderna hus. Inspireras gärna av husen nedan eller kontakta din närmaste representant. De kan också hjälpa dig med dina funderingar på pris för att bygga hus och hjälper dig på vägen till ditt Rörvikshus.