skandinavisk modern

Arkitektur med personlig karaktär.

Moderna hus för den moderna människan

Ett modernt hus där det är ljust och hemtrevligt. Men också hållbart och tidlöst. Stora fönsterpartier ofta utan spröjs. Den skandinaviska moderna stilen på hus lämpar sig väl för de flesta olika tomter. Det är sedan tomtens förutsättningar, tillval och hur du väljer att bygga ditt hus som sedan påverkar priset. Har du redan en drömtomt så bara hör av dig så hjälper vi dig på vägen till ditt drömhus – alltifrån att någon av våra duktiga arkitekter hjälper dig att rita upp ditt nya hus till att du får ett pris på vad det kostar att bygga ditt nya hus.

Drömmer du om att bygga nytt hus? Ett arkitektritat och skandinaviskt modernt hus. Ett hem för dig och din familj. Inspireras gärna av husen nedan eller kontakta din närmaste representant. De kan också hjälpa dig med dina funderingar på pris för att bygga hus och hjälper dig på vägen till ditt Rörvikshus. Välkommen att bygga ditt nya hus med oss på Rörvikshus.

På Rörvikshus har vi lång erfarenhet av att rita och tillverka skandinaviskt moderna, som andra, hus och har till och med vunnit pris – Årets hus som är Sveriges största hustävling signerad tidningen Allt om Villor & Hus.