Ramsö

Ett kubistiskt hus där strikta detaljer förstärker funkisstilen.

När tomten har fin utsikt är det ofta bäst att lägga kök-vardagsrum på ovanplanet. Utsikten stämmer inte alltid med solen, så lösningen för uteplatser och balkonger måste anpassas efter tomten och väderstrecken. Skall uteplatsen ligga på marken vid allrummet eller bredvid entrén? Skall det finnas balkong vid vinkeln på framsidan eller baksidan? Skall det finnas balkong utanför kök och matplats? Passar det kanske bättre med takterrass? Det är sådant vi tar hänsyn till när vi ritar huset för familjen och tomten.

Bottenplanet rymmer 3 sovrum och arbetsrum förutom allrum. Överplanet rymmer förutom kök-vardagsrum med bästa utsikten ett föräldrasovrum med dressing, badrum och bastu.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.