Rydsnäs

Rydsnäs vinklar, många kupor, entréveranda, glasveranda, balkong, detaljer och kombination stående och liggande panel bidrar alla till charmen.

Innanför entréverandan finns den rymliga hallen med myshörna, men den är också praktisk med skjutdörrsgarderob, WC/dusch, förråd under trappan och närhet till groventrén med klädvård.

Köket är rymligt och med matplatsen i kontakt men ändå som en egen del. Vardagsrummet är öppet mot matplatsen och har flera delar med olika karaktär. I glasverandan njuter man av trädgården och utsikten, i mitten finns den öppna spisen för mys och längst in sjunker man ner i sofforna och myser.

Trappan kommer upp mitt i allrummet. 3 rymliga sovrum dear på ett generöst familjebadrum. Den stora balkongen över glasverandan avrundar.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.