Sparreholm

Sparreholm är en friare tolkning av herrgård, liksom nationalromantiken i början av nittonhundratalet inspirerades av barocken. Fönster är större och mer samlade för att ta in utsikten.
Verandan välkomnar till den rymliga entréhallen. Kök, matrum, vardagsrum och bibliotek är egna avskilda rum men med parskjutdörrar så man kan öppna upp för kontakt. Vardagsrummet sticker ut med fönster åt 3 håll för glasverandakänsla. Vinterträdgården är välisolerad både mot det fria och mot övriga huset, så man kan välja svalt för växter eller varmt för människor. Klädvården är avdelad från groventrén. Arbetsrummet kan även användas som sovrum och ligger invid WC-dusch.
Trappan kommer upp mitt i allrummet som går genom hela huset. Ovanplanet rymmer även 3 stora sovrum och ett generöst bad. Alla rum har utgång till balkonger i 3 väderstreck.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.