Stavsjö

Det finns många tomter där tomtens form och sluttning kräver ett specialritat hus. Husets sneda vinkel är inte bara trevlig, den gör huset lättplacerad på tomten. Takterrassen på 39m2 ger en ljus, rymlig uteplats med utsikt även när tomten är liten och sluttande. Huset har ett strikt kubistiskt formspråk. Taket lutar något för extra rymd och högt sittande fönster i kök och vardagsrum. Överplanet rymmer kök och vardagsrum i kontakt med takterrassen. Föräldrarnas sovrum har även rymlig klädkammare (walk in closet). Undre planet är barnens, med rymliga sovrum och allrum. Badet rymmer en bastu. Ett rum har egen ingång och WC/dusch, för äldsta barnet eller för uthyrning när familjen inte behöver platsen.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.