Vårby

När ett snett hus är det enda raka. Tomten låg bra till och med fin utsikt, men var sned och sluttande. Huset är därför sneddat på en del så den följer den byggbara delen av tomten. Likaså tar huset upp tomtens sluttning. Entrén ligger i sluttningsplan, som även är barnens del, med 3 sovrum och allrum. Mot berget finns förvaringsutrymmen och klädvård. Badet är liksom föräldrarnas bad ovanligt stort med både badkar, dusch och dubbeltvättställ och här finns dessutom bastu. På överplanet möter kök och vardagsrum med stora fönster och dubbelskjutdörr ut till terrassen. Här finns även master suite och ett arbetsrum. Högst uppe ligger den stora takterrassen med allra bästa utsikten. När vädret inte är det bästa njuter man istället i penthouse, husets lilla stuga på taket.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.