Svaneholm

Svaneholm är inspirerad av barockstilen från 1600- och 1700-talen och av hur barocken nytolkades i början av 1900-talet. Fönstren med både poster och spröjs ger en stor del av stilen.

Herrgården är vårt största inspirationshus någonsin. Här ryms både familjens alla aktiviteter och ett rikt umgängesliv.

Den ståtliga hallen är husets hjärta. Till vänster det rymliga köket. Rakt fram sällskapsrummen med salong, matsal och bibliotek. Bottenplanet har även stora utrymmen för att underlätta i vardagen, med groventré skild från både klädvård och teknik och med ett stort mer avskilt arbetsrum. Bad-relaxavdelningen är rymlig och uppskattas nog lika mycket av gäster som av familjen själva.

Mittrummet på ovanplanet hade varit husets festsal under barocken men är idag nog snarast familjens vardags- och hobbyrum. Kring mittdelen ligger föräldrarnas master suite med sovrum, dressing och bad samt 4 barnsovrum med WC/dusch.

Balkongen är extra rymlig och skyddar även uteplatsen under. Här njuter man av trädgården/parken och utsikten.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

För att få nya idéer till hus ritade vi vars ett förslag till herrgård. Valet föll på Svaneholm.

Arkitekt Jessica Elmersson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.