Tollarp

Ett modernt hus i två plan med fina vinklar och utbyggnader på bottenplan. Köket har fått en inglasad utbyggnad med plats för matbord och utgång direkt till uteplats. En fristående köksö ger utrymme för att duka upp stora bufféer när släkt och vänner är samlade. En smart lösning är kapprum och gästtoalett i entrén. Föräldrasovrummet ligger i vinkelutbyggnad med utgång till uteplats, rejäl klädkammare och wc/dusch. På överplan finns två sovrum, arbetsrum, badrum med bastu samlade runt allrummet med utgång till en stor terrass med modernt glasräcke.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Det viktigaste i mitt arbete är att vara lyhörd för kundens önskemål och att påpeka för- och nackdelar med deras egna idéer. Husen ska passa både familjen och tomten.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.