Vitemölla

Entrétaket är brett och skyddar både vid entrédörren och groventrén.

Köket har skåp mot 2 väggar och lämnar därför mesta ytan fri. Vardagsrummet har utbyggnad med fönster åt 3 sidor för generös kontakt med trädgården. Både kök och vardagsrum har utgång till och generösa fönsterpartier mot den generösa uteplatsen under tak. Arbetsrummet ligger lite avskilt innanför vardagsrummet. I anslutning till klädvården/groventrén finns en klädkammare.

Trappan ligger mitt i huset. Allrummet har snedtak för större rymd. De båda stora barnrummen har var sin klädkammare. Familjebadet rymmer även en bastu. Föräldrasovrummet är på hela 18m2 och har skjutdörrsgarderob längs hela ena sidan. Från sovrummet liksom från allrummet finns dörr till den rymliga balkongen.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.