Springfield

Springfield har en veranda som löper längs hela framsidan och dess tak fortsätter över gästrummet. Trädgårdsutsikten från kök/vardagsrum är magnifik genom de stora spröjsade glaspartierna som täcker hela baksidan. Här finns parfönsterdörr till uteplats som får skydd under den stora balkongen. Utbyggnaden med matplats är inte bara vacker utan ger också vindskydd till uteplatsen. På överplanet finns tre sovrum, badrum och allrum. Såväl allrum som föräldrasovrum och badrum har fönsterdörrar ut till balkongen. Här finns plats för ett bubblande varmt spabad!

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Det viktigaste i mitt arbete är att vara lyhörd för kundens önskemål och att påpeka för- och nackdelar med deras egna idéer. Husen ska passa både familjen och tomten.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.