Värmdö

Det moderna huset bygger på höjden. På så sätt ger ett litet fotavtryck ett stort hus, men framförallt tas sol och utsikt tillvara. Bottenplanet är barnens del med 3 sovrum kring ett allrum. Dessutom finns WC/dusch med bastuavdelning förutom klädvården. Vid entrén finns en extra toalett innan trappan leder upp till husets huvudplan med vardagsrum och kök. Huset har 2,7m takhöjd utom i köket där det är upp till 4m i tak. Utanför matplatsen finns en balkong/takterrass. Här är det enkelt att äta ute. Föräldrarnas sovrum har två klädkammare, balkong och eget lyxigt bad med dubbeltvättställ och dubbeldusch. Penthouse och takterrass ger möjlighet att fullt ut njuta av tomtens utsikt.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Den stora utmaningen är att lyssna av kunden för att hitta det där lilla extra som gör att just deras hus blir unikt.

Arkitekt Anita Jonsson

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.