Waterville

Ett vackert hus i New Englandsstil som präglas av sina många utbyggnader. Entréverandan hälsar välkommen. Glasverandan förgyller matplatsen, ger ljus och utsikt åt tre håll. Utbyggnaden i vardagsrummet ger även den glasverandakänsla med fönster åt tre håll. Den stora verandan som sträcker sig utmed trädgårdssidan ger två rymliga uteplatser och en härlig karaktär åt huset. Klädvården med groventré ligger i sin egen utbyggnad. Extragavlar med halvcirkelfönster lyfter ovanplanet. Välj till ryggåstak i allrummet så kan ni njuta av halvcirkelfönstren även från insidan och allrummets stora rymd blir ännu större.

Planlösning

Nedanstående planlösningar är endast exempel. Alla våra hus är arkitektritade och anpassade efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

«Att som arkitekt, tillsammans med en familj få förvandla önskemål , idéer och visioner, till ett hus som är vackert, funktionellt och kostnadseffektivt är en oerhört spännande och tillfredställande process.»

Arkitekt Tony Sundberg

Fasad

Ja, jag är intresserad av att veta mer!

Klicka på knappen nedan och fyll sedan i dina uppgifter. En representant tar sedan kontakt med dig och berättar mer om huset samt lyssnar förutsättningslöst in dina hustankar.

Utforska våra hus

Letar du efter något annat hus? Välj nedan eller kontakta oss så hjälper vi dig.