inspirationshus

Inget hus är det andra likt. Låt dig inspireras av nedanstående hus. Du väljer själv om du vill utgå från ett av av husen, ett annat hus vi presenterat eller dina egna skisser. Våra arkitekter hjälper sedan till att skapa ett helt unikt och personligt hem.

  • Stil

  • Kategorier

Färdiga hus för hela livet

Ett modernt funkishus? Eller kanske en vacker herrgård? Våra arkitekter vet vad som efterfrågas och hur man håller en röd tråd. Våra inspirationshus finns i fem olika stilar, stilar som gör att man lättare ska kunna identifiera sig med vad man gillar och sedan bygga sitt färdiga hus. I varje stil finns förslag på 1-plan, 1 ½-plan, 2-plan och sluttningshus. Våra stilar är: Skandinavisk modern, Funkis, Klassisk, New England och Herrgård. Men du kan även komma med egna idéer. För det är alltid dina behov, dina drömmar som är det centrala i jakten efter ett färdigt drömhus. Ditt drömhus.

Vi bygger utifrån dina drömmer

Rörvikshus bygger hus som är unikt designade för dig som kund. Se därför inspirationshus som en inspirationskälla och ett verktyg för att på bästa sätt kunna förmedla din husdröm till våra arkitekter. För som husbyggare började din resa troligtvis sedan lång tid tillbaka. Inspirationskällorna har varit många och via hustidningar, webbplatser, bloggar och sociala medier har drömmen sakta vuxit fram. Det är nu Rörvikshus kommer in i bilden. Vi erbjuder förstklassiga arkitektritade hus utifrån den bild av huset som ni skapat er. Vi hjälper dig att bygga ditt färdiga drömhus.